Brodyrkort i Världsklass

brodyrkort

Letar du styrprogram till din brodyrmaskin, då behöver du inte leta mer. Vi är proffs på brodyrkort.

like

 

Vektorisering

Förutom vår huvudverksamhet med brodyrkort gör vi vektoriseringar av allt du kan tänka dig. Vi kan alltså fixa t ex din logga så att den blir tryckbar. Se nedanstående bild.

vektorisering vaya.se

Digitalisering (beta)

Vi gör helt enkelt om din värld till digital verklighet. En förlängning av vår mer än 20-åriga verksamhet är 3D-filer som bara lägger till en dimension till våra stygnsättnings- och vektoriseringskunskaper.

Världsledande leveranstidER

 

 

.

 

vad gör vi just nu

Brodyrkort- Vårt fasta pris utslaget på ett standardkort ger oftast lägre kostnad än vilken lågbudgetlösning som helst.

 

Till dig, kära kund

kunder

 Det är lätt att bara jobba på och ta allting för givet men sanningen är ju att inget företag är större än sina kunder.

 

hemmaikon

 

Lite kort på oss och vårt jobb.

VEKTORISERING

Vår stora kunskap om brodyrkort har gett att vi genom åren blivit riktigt duktiga på all möjlig grafiskt hantering och särskilt på att "restaurera" bilder och loggor.
Ibland finns inget riktigt original t. ex. när någon logga skall tryckas. Vi fixar det!
VectorBitmapExampleSkicka bara ett skapligt original så skickar vi en tryckbar vektoriserad eps-fil tillbaka till dig. Priset är som vaya - mycket trevligt. Läs mer här. 

VI DIGITALISERAR DIN VÄRLD.

Vi omvandlar dina orginal till filer användbara för tryckerier, brodörer och 3D-framställare. Under våra år som digitaliserare har vi kommit i kontakt med de flesta filformat som florerar i världen. Vi kan hjälpa dig att konvertera eller skapa just det filformat som du behöver. Vår huvudsysselsättning är att framställa så kallade brodyrkort.Ett snarlikt format är vektorformatet vilket vi också kan hjälpa dig med, detta används ofta när man vill trycka filer då det ger skarpast möjliga konturer. Ett tredje filformat som jobbar med att framställa är olika 3D-format, detta är ett projekt i linda för oss så här kan vi inte kalla oss proffs på något sätt. Under utveckling helt enkelt.

svampvektor